Info

Bror vi är inte ens släkt?

David Druid & Victor Linnér åker runt i en bil och snackar en massa skit, plockar upp främlingar, vänner och annat som kan föra en konversation. Inga djupa intervjuer, inga genomtänkta prator, bara en massa blaj i en bil.
RSS Feed
Bror vi är inte ens släkt?
2020
March
February


2018
June
May
April
March


2017
September
August
July
May
April
March
February


2016
December
November
October


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: 2017
Sep 24, 2017

Vi pratar om gamla reklamer, hemvärnet och avslutar med att David blottar sig för en skolklass.

Sep 14, 2017

Äntligen har vi lyckats synka och hinna riva av ett avsnitt. Vi ser en barnmisshandel och det leder oss vidare till flera affärsidéer inom anatomi och hälsa.

Aug 24, 2017

Vi åker runt med Gustaf Norén och pratar religion, filosofi och om hur man läser koranen. Tiden flög iväg så avsnittet blev väldigt långt.

Aug 17, 2017

Vi åkte runt glada och nöjda över våra nya "Bror"-magnetskyltar på bilen. Solen sken och folk var ute, en perfekt dag att plocka upp en gäst. Sagt och gjort, Vi körde runt en gäst i 40 minuter bara för att märka att batterierna hade dött precis i början av samtalet. 

Aug 9, 2017

Vi letar gäster/turister att bjuda in i bilen på en pratstund.

Aug 5, 2017

Vi pratar om himlen och om att mörda andra människor. Vi förstår att det är en relativt morbid dialog men det bara blev så.

Jul 26, 2017

Vi spekulerar i ett nytt sätt att uppmärksamma rasism, krav på att göra något unikt dyker upp och en obehaglig åttaåring träder fram.

Jul 17, 2017

Instagram, nättroll, rasism och homosexualitet är några av ämnena som vi river av utan att behärska området.

May 10, 2017

Vi kände att varför bara vara en bilpodd och tänkte prova att göra en flygpodd, men det var svårare än väntat. Mest för att vi som vanligt försökte avboka.

Apr 19, 2017

En poddlyssnare har tatuerat sig och vi är superglada och överraskade men måste fejka reaktionen i bilen eftersom vi redan gjort alla reaktioner off-podd i en veckas tid

Apr 10, 2017

Vi åker runt och påstår att vi inte ska klippa i podden för att vara "ärliga" men givetvis började vi klippa i den. Mest för att den blev 1h och 20 min lång och kill your darling var tillslut oundvikligt.

Mar 27, 2017

Vi tänkte riva av ett avsnitt efter att vi jobbat och fick spontant sällskap av en vän och passade såklart på att podda skiten ur bilresan.

Mar 16, 2017

Någonstans på e4an mot kungens kurva läser vi upp lite mail och funderar över livet.

Feb 28, 2017

Efter strulet med teknik i julas åkte vi i Januari och köpte ny dator. "mellanavsnitt/bonusavsnitt" kallade vi det efteråt, men det var då. Nu är det ett vanligt om än lite kladdigt och stökigt avsnitt. 

Feb 6, 2017

Efter julledigt ända in i februari är säsong 2 igång. Vi gnäller på folk som gör bra saker och resterande tid tigger vi en massa pengar.

1